GYIK | Kapcsolat Belépés Regisztráció
Kezdőlap
Termékcsoportok

HÍREK

 • 2019.07.25 Szállítás kiesés

  Október 28-tól november 4-ig nem tudunk szállítani
 • 2019.02.14 AEE akció

  Óriási kedvezmények!!!
 • 2018.12.12 Naptár jövőre

  Ideje beszerezni a jövő évi naptárakat......
 • 2015.04.09 Összepattint-belerak

 • 2013.11.28 A Irodaszer Lukinserv oldalon MVÜK tagsága még többet ér

  A partneri szövetségek, az együttműködés erősítésének jegyében a Lukinserv Kft. - amely 2011-ben az elsők között csatlakozott az Magyar Vállalkozók Üzleti Köréhez – minden MVÜK partnerének extra kedvezményt biztosít.

  Így Ön, mint MVÜK partnerünk az Irodaszer Lukinserv webáruházban elérhető, több mint 10.000 terméket folyamatos 10% kedvezménnyel szerezheti be.

  Tegye vállalkozása működését és mindennapjait még hatékonyabbá – spóroljon időt és pénzt az online irodaszer beszerzéssel és éljen az MVÜK tagság adta előnyökkel.További hírek →

Mi az a Pick Pack Pont?
K
attintásra megmondom.

Megújult webshopunk!


Az átállás során elkövetett
hibákért előre elnézést kérünk.
Kérjük segítse munkánkat
a felfedezett hibák jelzésével,
és kritikájukat is várjuk az
irodaszer@lukinserv.hu e-mailra.


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Reklamáció és Visszáru

Reklamáció/Visszáru kezelés esetén az irodaszer@lukinserv.hu e-mail címen, vagy a 06 30 580 4993-as telefonon jelezzék a problémát. Telefonos elérhetőség: munkanapokon 8-16 óráig.

Célunk, hogy a Lukinserv Kft. teljesítési hibájából eredő esetekben, a lehető legrövidebb időn belül rendezzük Partnereink részére a visszárut.
Kérjük, hogy az áruátvételkor tapasztalt problémákat azonnal jelezze felénk, sérült, bontott csomagolású küldeményt tételesen vegye át a futártól, ha a rendelt termék sérült , jegyzőkönyv felvételével a küldemény átvételét megtagadhatja. Sérült, bontott csomag esetén a futár köteles jegyzőkönyvet felvenni. Sérüléssel kapcsolatos reklamációt csak a jegyzőköny megléte esetén tudunk intézni.

Amennyiben a visszáru-igény a Lukinserv Kft-nek felróható mulasztásból ered, akkor az Ön bejelentése után minden ezzel kapcsolatos adminisztrációt ügyfélszolgálatos munkatársaink végeznek.

Amennyiben a visszáru-igény nem a Lukinserv Kft-nél felróható mulasztásból ered, téves rendelés, vagy élni kíván elállási jogával úgy a igényét szíveskedjen elküldeni az irodaszer@lukinserv.hu címre, vagy az információ menüpont alatti felmondó nyilatkozatot juttassa el hozzánk.
 A beküldött emailek alapján kollégáink 2 munkanapon belül megkeresik Önt. Ebben az estben a visszáruzás engedélyezése minden esetben kizárólag egyedi elbírálás alapján történik.

Az Ön által e-mail formájában elküldött reklamációt kollégáink, illetve értékesítési vezetőink jóváhagyják vagy elutasítják és ezután történhet meg a reklamáció/visszáru rendezése.

A visszáruzandó termékeket kizárólag szállításra kész, újra eladható állapotban vesszük át!
Ez alól az alábbiak kivételek, melyeket nem áll módunkban visszavenni:
 • Egyedi termék esetében, melyet a Vevő egyedi rendelésére vagy számára egyedileg gyártattunk
 • Áruátadás után sérült termék, vagy sérült termékcsomagolás (nem értékesíthető termék)
 • 14 napnál régebben vásárolt, esetleg lejárt szavatosságú termékek, kivétel a jótállási vagy garanciális hibák esetében bekövetkezett reklamációk (jótállási vagy garancialevél ellenében)
 • időközben a Lukinserv Kft-nél megszűnt forgalmazású termékek, szigorú számadású nyomtatványok

A fentiek bevezetése kapcsán reméljük, hogy értékes időt takaríthatunk meg az Ön számára! 
Vásárlói információk
 
Adatvédelmi nyilatkozatImpresszumForgalmazott márkák
lukinserv.hu © 2013-2019, Minden jog fenntartva.